Nyíregyházi Állatpark Zoo-Suli 2020 III-IV TURNUS
III. TURNUS július 6-10. IV. TURNUS július -13-17.
Partnerünkről

Nyári tábor a Nyíregyházi Állatparkban

 

2020-ban is állati jó programokkal várjuk az általános iskolás gyermekeket! A Zoo-sulisok bepillantást nyernek a kulisszák mögé, s  5 nap alatt a szervezett programok keretében megismerkednek Földünk állatvilágával.

A heti turnusokban, mely 08.00-16.00 között hétfőtől-péntekig zajlanak 10 programban vesznek részt a gyerkőcök. (d.e. és d.u. forgószínpad szerűen jutnak el más-más állatcsoporthoz)

 

Összlétszám 100 gyermek / hét

 

A gyermekek 15 fős csoportokban lesznek. A csoport beosztás első napon történik, a  gyermekek igényei szerint.

Bázis hely a park Turista szállása és a park szállodája a Hotel Dzsungel. Itt csak a hátizsákokat hagyjuk, napközben a foglalkozáshoz kapcsolódó helyszíneken vagyunk, s a gyermekeket 16.00-16.30 között adjuk át szüleiknek.  

 Egyedül csak szülői igazolással engedjük el a táborlakókat!

A tábor ára magában foglalja az állatparki belépőjegyet, mely csak a táborozó gyermekre érvényes. Egyéb családtagok belépése a Nyíregyházi Állatparkba az aktuális jegyárakkal lehetséges.

 

Jelentkezési feltétel:

-írás, olvasás s az  első osztály befejezése.

 

Hasznos tábori információk a szülőknek:

Milyen ruházatot hozzanak magukkal/ viseljenek a gyermekek? Időjárásnak megfelelő öltözék ( olykor csalóka az erdei klíma, egy váltó nadrág mindig jól jön) s az esőkabát hasznos tartozéka a motyónak. Zárt váltócipő, ill. bokát jól fogó szandál javasolt. 

Mi legyen a hátizsákban? Tisztasági csomag, műanyag pohár, szúnyogriasztó, naptej, műanyag pohár vagy kulacs. Ha mód van rá kisebb táska a kulacsnak, hiszen azt vinnénk magunkkal a foglalkozásra.  Egy kis papíron a hozzátartozó elérhetősége. (telefonszám) Az értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni ( azaz jobb ha a drága mobil otthon marad)

Mennyi pénz legyen a gyermeknél? Ebéd után van lehetőség nevelő kíséretében fagyit, jégkrémet vásárolni. A szülőkre bízzuk a döntést mennyi költőpénzt adnak, de felelősséget nem tudunk vállalni.

Mit kell tudni az étkezésről? Naponta 3 alkalommal a Hotel Dzsungel éttermében, a regisztráció során megadott ételérzékenység figyelembevételével zajlik az étkeztetés.

Milyen intervallumban vigyázunk gyermekeikre? A tábor 08.00-16.00 között zajlik. Felügyeletet 07.30-16.30 között tudunk biztosítani.

Készülnek-e fotók a táborozókról? Természetesen! A turnusokon igyekszünk mindenkiről fotót készíteni, melyeket folyamatosan feltöltünk a "Zoosuli Nyíregyházi Állatpark 2020" facebook oldalra.

Ha bármilyen kérdés felmerül a leírtakon kívül: a 06 42 479-702 számon Révészné Petró Zsuzsa hétköznap 08.00-16.00 között szívesen áll a rendelkezésükre.

Elérhetőség

+ 36 20 452 641

sostozoosuli@gmail.com

Nyíregyháza, Sóstói út, 4431Táborjegyek III. turnus JÚLIUS 6-10.


EGYSZEMÉLYES Táborjegy III. turnus

Egy gyermek részére biztosítja a táborban való részvételt.

45 000 Ft

Elfogyott

TESTVÉR Táborjegy III. turnus

Két testvér számára biztosítja a táborban való részvételt.

86 000 Ft

Elfogyott

Táborjegyek IV. turnus JÚLIUS 13-17.


EGYSZEMÉLYES Táborjegy IV. turnus

Egy gyermek részére biztosítja a táborban való részvételt.

45 000 Ft

Elfogyott

TESTVÉR Táborjegy IV. turnus

Két testvér számára biztosítja a táborban való részvételt.

86 000 Ft

Elfogyott
Jegyvásárlás
Mielőtt tovább folytatná kérjük fogadja el az Adatvédelmi nyilatkozatot